Thuis

Aetok Gas Equipment (suzhou) Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het materiaal (suzhou) Co. van het Aetokgas, Ltd is een high-tech onderneming het integreren onderzoek en een ontwikkeling, productie, verkoop en installatie van het materiaal van de gasscheiding. De hoofdproducten zijn normale van de de schommelingsadsorptie van de temperatuurdruk de stikstofgenerator (PSA), normale van de de schommelingsadsorptie van de temperatuurdruk de zuurstofgenerator (PSA), de holle generator van de de scheidingsstikstof van het vezelmembraan, de vacuümgenerator van de de adsorptie (VPSA) zuurstof van de drukschommeling, waterstof productiemateriaal (vloeibare ammoniak die waterstof en methanol te krijgen wordt gescheiden om waterstof te krijgen), het materiaal van de gasraffinage, de beschermende techniek van het benzinestationsysteem, enz.-worden de Producten wijd gebruikt op de petrochemische industrie, gaselektrische centrale, staalmetallurgie, bandrubber, elektronika, geneeskunde, voedsel, korrelopslag en andere gebieden. De producten worden uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Hong Kong en Taiwan en andere landen en gebieden, de stabiliteit van de materiaalverrichting, veilig en betrouwbaar, door binnenlands en buitenlands klantenlof.
In de loop van de jaren, is het bedrijf geëngageerd aan onderzoek geweest en zich op gasproducten ontwikkeld, die zich op sterke productsteun en professionele kennis, opstelling baseren verkoop en het de dienstteam met de meest innovatieve capaciteit, het team heeft een groot aantal professionele talenten met volledige techniek en ervaring. Tegelijkertijd voeren wij strikt ISO9001 uit: certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2015 de internationale en ISO14001: milieu het beheersysteemcertificatie van 2004, uitstekende productietechnologie en perfect kwaliteitsbeheersysteem, om ervoor te zorgen dat ons team u van de meest professionele productenoplossingen en de meest efficiënte technische dienst kan voorzien.
AETOK hangt altijd eerst het concept „mensen, technische innovatie, kwaliteit, klant eerst, eerlijkheid en betrouwbaarheid aan“. Versterk personeel opleiding, introduceer high-end technologie en talenten, ontwikkel en onderzoek nieuwe technologieën en de processen, versterken beheer om uitvoerige capaciteit te verbeteren, verbeteren kernconcurrentievermogen, leiden tot een win-win situatie, om klanten van meer kernwaarde van technologie en producten te voorzien.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Aetok Gas Equipment (suzhou) Co.,Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Type Business

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : >500000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 80% - 90%